\
NL FR DE
 
Zeven actieve genieters

3 must-do’s als u alleen op pad gaat

Trekt u alleen de bossen in? Heerlijk! Maar denk toch een “wat als”-scenario uit. Dit moet u zeker doen:

  1. Installeer op uw smartphone een GPS-tracker, zoals Endomodo, RunKeeper …. Zo kan het thuisfront uw tocht op de voet volgen.
  2. Stop in uw rugzak een klein boekje met contactpersonen, adres, uw bloedgroep, medische gegevens …
  3. Of gemakkelijker, koop de Lifecode-armband: al uw persoonlijke en medische informatie in 6 talen op een universele usb-stick.

Lifecode-armband bekijken

Bloedgroep? Geen idee …
Anne (43)

“Ik ken eigenlijk alleen mijn eigen bloedgroep. Niet die van mijn man of mijn dochtertje.” Tip: op de Lifecode-armband is ruimte voor de medische informatie voor 4 personen. Ook voor uw partner en kinderen, dus!
Fitness, aquagym, mountainbike … De moeders rond de tafel kénnen het recept om langer gezond te blijven. We stellen hun 3 technologische snufjes voor om nog jaren actief te blijven, in alle veiligheid.
Allergisch voor wespen
“Ik ga in shock als een wesp me steekt. Daarom heb ik altijd een EpiPen bij, maar je moet wél in mijn handtas kijken om dat te zien …” Els (48)

Overreactie
“Ik reageer extreem op lokale verdoving. Ik heb daarover wel een kaartje zitten in mijn portefeuille, maar kijken hulpverleners daarin? En wat in het buitenland? Het kaartje is in het Nederlands …” Vivi (54)

3 toffe toepassingen voor Trax

Kindje kwijt op het strand, in het pretpark, op de skipiste …? Met Trax – een kleine GPS-tracker – en de bijhorende app ziet u meteen waar uw avonturier zich bevindt! Waarvoor zouden onze moeders Trax gebruiken?

  1. Mijn poezen, ik wil wel eens weten waar die uithangen (Els)
  2. Mijn dochtertje van 2, ze gaat graag eens op stap … (Anne)
  3. Onze mannen!

Trax bekijken

Super, zo’n assistente aan uw arm! Els (48)

Wilt u weten hoeveel stappen u elke dag zet? Uw slaappatroon of hartslag kennen? De Pulse activity tracker geeft u inzicht in uw dagelijkse bewegingsgedrag en nachtrust.

Pulse activity tracker bekijken
Actief leven is tegelijkertijd een must én een bedreiging voor gezond leven. Een verzwikte enkel, gebroken sleutelbeen … een ongeluk is gauw gebeurd.

Bent u goed verzekerd?
Uw verzekeringstussenpersoon maakt graag tijd om uw verzekeringspakket samen te bekijken.

Afspraak maken
 
 

Wist u dat...

… er wereldwijd elke dag 90.000 koffers verloren gaan op luchthavens? 10.000 daarvan in Europa! Reizen houdt u actief. En dankzij de KBC-reisverzekeringen vertrekt u zonder zorgen.

… ongeveer 30 % van de thuis wonende senioren minstens 1 keer per jaar valt? Regelmatig bewegen helpt zo’n ongeval voorkomen. Maar gebeurt het toch? Reken dan gerust op de KBC-ongevallenverzekering.

… een 65-jarige Belg gemiddeld nog 10 gezonde levensjaren tegemoet gaat? Actieve senioren zelfs nog méér. Extra tijd om te genieten van het leven! En als u toch ziek wordt, bent u maar beter goed verzekerd met een KBC-hospitalisatieverzekering.

… 69% van de 50 tot 75-jarigen zich wel eens zorgen maakt over het leven als gepensioneerde? 47% maakt zich zorgen over de betaalbaarheid van zorg.